eaonline.dk

eaonline.dk

Om eaonline.dk

eaonline.dk viser kreationer indenfor hækling, strik, syning og andet håndarbejde. Forhåbentlig til masser af inspiration.

Engel til julekrybben

Hæklede JuletingPosted by Eaonline 28 Dec, 2018 19:15
Så kom der også en engel til julekrybben!


Jeg har hæklet hende på samme måde som de andre figurer.

De 2 vinger hæklede jeg ud af stangmasker. Først den ene vinge, og så fortsatte jeg over på den anden vinge. Som afslutning hæklede jeg en flot sølvkant i fastmasker. Vingerne har det dog med at krølle sig lidt sammen.


Jeg har hæklet hår på englen. Det er faktisk første gang, at jeg har prøvet at hækle hår. Men så er det også blevet fint.

Til slut har hun fået en sølvglorie, som jeg har syet fast oven på hovedet. Og så har hun selvfølgelig fået øjne og mund.


Hæklet julekrybbe, part 1

Hæklede JuletingPosted by Eaonline 10 Nov, 2018 14:11
Så er jeg gået i gang med at hækle et krybbespil.Det er indtil videre blevet til Jomfru Maria, Jesus og nu er jeg i gang med Josef.

Jeg håber det bliver i år, at jeg får det færdigt:-)

Det er en opskrift fra Hjemmet fra 2015.

Hæklede Engle

Hæklede JuletingPosted by Eaonline 27 Oct, 2018 10:41
Jeg har hæklet disse 3 små elegante engle i 2010.
De består af 2 halve cirkler, hvoraf den ene bliver formet til et kræmmerhus, som udgør kroppen, og den anden bliver formet til vingerne.
Deres hoveder er lavet af en lille top vat, og så har de fået en fin glorie af guld perler. De måler ca 8 cm i højden.
Dee er hæklet med nål 2 i stangmasker, hvor der er tilføjet ekstra masker på hver omgang. Den lille flæsekant er lavet af stangmasker med små picot'er imellem. Disse picot'er er lavet af 4 lm, som er hæklet sammen med en fm.
Englene er hæklet frit efter et ældre eksemplar, som jeg har fået af mormor. På billedet nedenunder kan man se min nyfortolkede model og mormors eksemplar ved siden af hinanden.


Hæklede julehjerter

Hæklede JuletingPosted by Eaonline 22 Oct, 2018 20:23
Disse små julehjerter hækler jeg nogle stykker af hver eneste jul. Så jeg har dem i mange forskellige røde nuancer. For jeg hækler gerne med det garn, som jeg lige har ved hånden.

De fleste af dem måler 4 cm i højden og 5 cm i bredden. Jeg har hæklet dem frit efter et eksemplar, som jeg fik fra mormor for mange år siden.
Jeg er også begyndt at udfylde nogle af felterne i hjerterne, så det virker som om at de er flettede.